Meidän muutoissa on hyvä meininki!

Opiskelijamuutot on muuttopalvelu, jossa muuttoja tekevät nuoret ja opiskelijat. Kuten hyvällä meiningillä on tapana, se on alkanut kiinnostaa monia! Näin muuttoautoja tullut lisää, ja opiskelijat ovat ajan myötä kasvaneet muutto-alan ammattilaisiksi. 

Opiskelijamuutot, nuorista opiskelijoista tämän päivän muuttoammattilaisiin

Opiskelijamuutot on vuonna 2013 perustettu muuttopalvelu, jonka missiona on ollut työllistää nuoria ja opiskelijoita. Nykyisin moni Opiskelijamuutoissa uransa aloittanut nuori opiskelija on edelleen meillä töissä rautaisena muuttoalan ammattilaisena. Teemme reilun hinnoittelun laadukkaita muuttoja pääkaupunkiseudulla. Toimimme asiakaslähtöisesti ja joustavasti, ja haluamme että sinä olet tyytyväinen muuttopalveluumme. 

Opiskelijamuutot on osa Cityvarasto-konsernia 

Vuonna 2022 Opiskelijamuutoista tuli osa Cityvarasto-konsernia ja samalla muuttoautot päivitettiin uusiin laadukkaisiin muuttoautoihin sekä palvelukokemusta parannettiin entisestään. Me Opiskelijamuutoilla ymmärrämme, että yksityiset muuttajat usein tilaavat muuttopalvelun ystävän tai tuttavan suosituksesta ja siksi on myös meidän etumme, että sinä saat parasta mahdollista palvelua!

Pyydä muuttotarjous tästä