Rekry

Välivuosi opiskeluista? Töitä koulun ohella? Muutto-alan työ kiinnostaa? Oli tilanteesi mikä tahansa, reippaille osaajille tarjolla reilusti työtunteja.

Palveluvastaava

Suomen Opiskelijamuutot Oy hakee tiimiinsä vastuuntuntoista sekä kokenutta palveluvastaavaa. Opiskelijamuutot toimii kattavasti Etelä-Suomen alueella ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Olemme osa Cityvarasto konsernia yhdessä PakuOvelle.com kanssa. Haemme tulevaisuudessa vahvaa kasvua sekä vankempaa markkinaosuutta muuttoalalla. Palveluksessamme on iso joukko kokeneita muuttoalan ammattilaisia ja nyt haemme tiimiimme vahvistusta kokeneesta sekä ammattitaitoisesta toimistoalan työntekijästä.

Lue lisää ja hae paikkaa

Muuttotyöntekijöitä

Meillä on avoin haku, ja haemme muuttotyöntekijöitä muutto-alan työtehtäviin. Työtehtävät sijoittuvat pääasiassa pääkaupunkiseudulle, myös pidemmät reissut ovat mahdollisia. Työtehtävät sisältävät joustavat työajat, vaihtelevan työn ja rennot työkaverit. Arvostamme hyvää asennetta asiakaspalveluun ja tehokkuuteen, reippaus paineen alla on valttimme. 

Lue lisää ja hae paikkaa