Muuttaminen ja lisäpalvelut

Meiltä saat kaiken mitä tarvitset muuttamisessa. Olipa kyse kotimuutosta tai yritysmuutosta, pienvarastoista, muuttolaatikoista, pakkaustarvikkeista tai pakettiautoista, me autamme sinua. 

Muuttaminen

Muuttopalvelumme suunnitellaan sinun lähtökohdista. Asiakaspalvelijamme laskevat muutollesi reilun hinnoittelun muuttopalvelumme mukaisen hinnan. Muutto aikataulutetaan puolestasi, ja muutto tehdään tehokkaasti ja luotettavasti muuttoammattilaisten avulla.

Lue lisää

Muuttolaatikot

Vuokraa meiltä muuttolaatikot kotiovellesi asti toimitettuna! Muuttolaatikot tekevät tavaroiden pakkaamisesta ja siirtämisestä helppoa ja tehokasta. Muuttolaatikot varmistavat, että pakatut tavarat säilyvät ehjänä muuton ajan. 

Lue lisää

Pakkaustarvikkeet

Hyvät pakkaustarvikkeet helpottavat muuttoa ja tavarat säilyvät ehjänä kuljetuksen ajan. Laadukkailla pakkaustarvikkeilla suojaat esimerkiksi patjat, ja erkoisuutemme henkarivaatelaatikko suojaa vaatteesi. Katso kaikki kätevät pakkausratkaisumme. 

Lue lisää

Pienvarastot

Vuokraa 1-25 m2 pienvarasto tavaroillesi muuton tai remontin ajaksi, tai vaikkapa jatkuvaksi lisätilaksi. Voit säilyttää pienvarastossa kotisi irtaimiston, autonrenkaat, polkupyörät tai yrityksen tavarat. 

Lue lisää

Pakettiautot

PakuOvelle.com -pakettiautoilla voit halutessasi siirtää pienempiä tavaroita itse. Noutopisteitä löydät ympäri pääkaupunkiseutua ja muualta Suomesta. 

Lue lisää