Muutot

Muuttopäivänä on paljon tehtävää, siksi kannattaa luottaa työ ammattilaisten käsiin. Kun valitset reippaat ammattilaiset tekemään muuttosi, varmistat sujuvan muuttopäivän.

Hyvä tietää muuttopalvelusta

Opiskelijamuuttojen työntekijät tunnistat kirkkaan värisistä vaatteista, joista meidät huomaa kun liikumme tiloissasi. Ajan tasalla oleva kalusto varmistaa, että tavarat siirtyvät turvallisesti paikasta toiseen.

Muuton hinta muodostuu tunneista

Muuton hinta lasketaan tunneissa, jotka alkavat, kun muuttoauto lähtee yhtiön pihalta ja palaa sinne. Muuton kestoon vaikuttavat muuttomatkat, asuinkerroksien määrät ja hissien hyödynnettävyys. Asunnon koko, tavaroiden määrä ja olosuhteet määrittelevät kuinka monta henkilöä muuttopäivään tarvitaan. Kun jätät meille tarjouspyynnön asiakaspalvelumme laskee muutollesi hyvän hinnan.

Toimimme turvallisesti ja vastuullisesti

Kun tilaat muuton Opiskelijamuutoilta muuttopäivän vaiheet sujuvat reippaasti ja huolellisesti. Työntekijämme ovat koulutettuja muutto-alan ammattilaisia, jotka toimivat reippaasti kaikissa olosuhteissa.

Muuttoautot ja varusteet

Muuttoautomme ovat pienkuorma-autoja, joiden tilavuus on ~20 kuutiota. Yhteen muuttoautoon mahtuu noin 40 - 50 neliön asunnon koko irtaimisto. Muuttoautomme ovat hyvin varusteltuja, ja niistä löytyy vakiona pintasuojausmateriaalia ja kuljetusvälineitä. Valikoima kuormaliinoja varmistaa turvalliset kiinnitykset, kun autoa pakataan. Tavarasi ovat turvallisissa käsissä meidän muutoissa!

Joustavaa muuttopalvelua

Ei hätää, jos muuttopäivänä tulee viime hetkellä tarpeita, kuten kuplamuovi tai jokin muu pakkaustarvike loppuu tai tavaroita pitää hakea toisesta osoitteesta. Mahdollisuuksien mukaan autamme, ja aikataulua voi muuttaa lyhyellä varoitusajalla mikäli kalenterissamme on tilaa. Kirjoita tarjouspyyntölomakkeeseen sinun muuttoosi liittyvät lisätiedot, esimerkiksi jos tarvitset kierrätyspalvelua eli tavaroiden kuljetusta kierrätykseen.

Muuton vaiheet

Kun olet muuttamassa, on paljon muistettavaa. Tekemällä listan muistettavista asioista helpotat ajan hallintaa ja muuttoa! Lue tästä muuttajan muistilista, jonka avulla organisoit muuton kaikki osa-alueet.