Kokenut ja vastuuntuntoinen palveluvastaava

Suomen Opiskelijamuutot Oy hakee tiimiinsä vastuuntuntoista sekä kokenutta palveluvastaavaa. Opiskelijamuutot toimii kattavasti Etelä-Suomen alueella ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Olemme osa Cityvarasto konsernia yhdessä PakuOvelle.com kanssa. Haemme tulevaisuudessa vahvaa kasvua sekä vankempaa markkinaosuutta muuttoalalla. Palveluksessamme on iso joukko kokeneita muuttoalan ammattilaisia ja nyt haemme tiimiimme vahvistusta kokeneesta sekä ammattitaitoisesta toimistoalan työntekijästä.

Hakemamme henkilö on myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, katsomme kokemuksen esimiestyöstä eduksi. Pääasiallisina työtehtävinä ovat asiakaspalvelu- ja myyntityö puhelimitse ja sähköpostitse, kentän esimiestyössä avustaminen sekä muut hallinnolliset ja toimistotyötehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa otetta työntekoon ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet oma-aloitteinen, vastuullinen, huolellinen ja osaat pitää monia lankoja käsissäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Käytät sujuvasti nykyaikaista tietotekniikkaa ja omaksut helposti järjestelmiä ja innostut uusista tavoista toimia sekä pystyt palvelemaan asiakkaita myös englannin kielellä suullisesti sekä kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Tulet työskentelemään yhdessä konsernimme muiden työntekijöiden kanssa viihtyisissä toimitiloissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Vantaan Kaivokselan konttorissamme.

Hakemukset palkkatoivomuksineen voi lähettää 14.1.2024 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: rekry@opiskelijamuutot.fi otsikolla ”Palveluvastaava”

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ voi alkaa heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa operatiivinen johtaja Juho Hakkarainen arkisin klo 10-14 numerosta 0504799555.