Pyydä tarjous muutollesi

Pyydä muutollesi edullinen tarjous täyttämällä tämä lomake

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään, hyväksyt antamamme tarjouksen maksamalla muuton Klarnalla. Jos valitse maksutavaksi laskun, saat laskun vasta muuton jälkeen ja Klarnan myöntämän korottoman maksuajan.

  Mistä muutetaan

  Osoite (max. 300 km Helsingistä)*

  Vanhan asunnon neliöt *

  Suunniteltu muuttopäivä

  Mihin muutetaan

  Osoite (max. 300 km Helsingistä)*

  Uuden asunnon neliöt m² *

  Mistä kuulit meistä?


  Vanha asunto

  Asuntomuoto *

  Asuinkerros *

  Hissi *

  Uusi asunto

  Asuntomuoto *

  Asuinkerros *

  Hissi *

  Palvelut

  KierrätyspalvelutVarastointiSiivouspalvelut


  Perustiedot

  Lisätiedot

  Tämä lomake on suojattu roskapostilta Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan.

   Mistä muutetaan

   Osoite*

   Työpisteiden määrä (kpl) *

   Vanhan toimitilan neliöt *

   Suunniteltu muuttopäivä *

   Mihin muutetaan

   Osoite*

   Mistä kuulit meistä?

   Uuden toimitilan neliöt *


   Vanha toimisto

   Kerros *

   Hissi *

   Tavarahissi *

   Uusi toimisto

   Kerros *

   Hissi *

   Tavarahissi *

   Palvelut

   KierrätyspalvelutVarastointiSiivouspalvelut


   Perustiedot

   Lisätiedot

   Tämä lomake on suojattu roskapostilta Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan.

   Asiakaspalautteita

   • Maria S
    EI OLISI VOINUT PAREMMIN SUJUA!!! Pojat hoitivat työnsä tehokkaasti ja antoivat hyviä ohjeita sekä neuvoivat, mitä tehdä todella ystävällisesti! Jos on mahdollista saada samat nuoret miehet seuraavaan muuttoon tammikuun lopussa, olisi kiva mutta uskon että muutkin ovat hyviä…varaan tammikuun muuton, heti kun tiedän päivän. KIITOS VIELÄ KERRAN!
    Maria S
   • Minna H
    Kiitos mukavasta muutosta! Muutto on aika kuluttavaa. On kiva, kun on hyvä kokemus muuttofirman kanssa, asiat sujuu hyvin ja muuttomiehet ovat mukavia.
    Minna H
   • Anna K
    Haluaisin kiittää hyvästä palvelusta tänään, koko toimistomme oli todella tytyväisiä palveluunne. Muuttomiehet olivat reippaita ja ahkeria. Tulemme suosittelemaan teitä tutuille tulevaisuudessa!
    Anna K
   • Pekka S
    Opiskelijamuutot hoitivat maanantaina muuttomme Agricolankadulta Helsingistä Ratavallintielle Espooseen. Kaksi kaveria saapuivat täsmälleen ajoissa ja aloittivat homman heti. Koko työ oli todella tehokasta eikä siinä taukoja pidelty ja tavarat saapuivat ehjinä perille.
    Pekka S
   • Pirita
    Kiitos taas kerran mahtavasti sujuneesta muutosta! Olemme muuttaneet nyt kahdesti kahden vuoden sisään ja molemmat muutot ovat menneet täysin putkeen. Jatkossakin suosittelen Opiskelijamuutot.fi kun jollakulla on tarvetta muuttopalvelulle 🙂
    Pirita
   • Päivi H
    Kiitos ammattitaitoisesta, ripeästä ja hyvästä asiakaspalvelusta muuton aikana!
    Päivi H
   • Anna T
    Kiitos hienosti sujuneesta muutosta! Kohteliaita, asiansa osaavia ja tehokkaita muuttomiehiä
    Anna T
   • Kikka C
    SUURI KIITOS ja ten points hienosti hoidetusta muutostani mukaville, ripeille ja hommansa osaaville kundeille. Siinä ei kauvaa nokka tuhissu ku kaikki oli ns. ”reilassa”
    Kikka C
   • Erja P
    Kiitos erinomaisesta muuttoavusta, 10 +++ teille
    Erja P
   • Pia S
    Kiitos ripeästä muutosta ti 29.7.!! Jo toisen kerran palveluita käyttäneenä hehkutan teitä muille!
    Pia S
   • Muusa K
    Kuten jo omalle seinälleni kirjoitinkin, oltiin taas tosi tyytyväisiä teidän palveluunne! Opiskelijamuutoille siis taas kerran täydet pisteet, reippaita nuoria miehiä oli kantamassa, kiitos ja kumarrus!
    Muusa K
   • Ari M
    Asiakaspalvelu oli todella huipussa koko palvelun ajan, ensimmäisestä puhelusta laskutukseen asti. Ei voi muutakun suositella, muutto ei eläessäni ole mennyt näin hienosti kun tänään!
    Ari M
   • Joonas R
    Opiskelijamuutoille yksi tyytyväinen asiakas lisää, suosittelen teitä varmasti myös ystävilleni!
    Joonas R
   • Heidi Y
    Supersuuret kiitokset vielä muuttoavusta jonka sain teidän ripeiltä herrasmiehiltä 1.9. Muutto Helsingistä Tampereelle meni kivuttomasti, uskomattoman nopeasti ja eikä hintakaan päätä huimannut ? hyvää syksyn jatkoa koko poppoolle!
    Heidi Y
   • Tiina L
    Meillä oli eilen teiltä neljä reipasta nuorukaista hoitamassa perheemme muuton Järvenpäästä Porvooseen. Olimme tosi tyytyväisiä! Pojat tekivät mukavalla meiningillä koko päivän täysillä hommia, eivätkä valittaneet mistään ja kohteliaasti kiittivät tarjoilusta, joka ei kovin kummallista valitettavasti kaiken kiireen keskellä ollut. Kiitos hyvästä palvelusta ja valtavan muuttosttressin helpottamisesta!
    Tiina L
   • Riikka V
    Muutto on hoidettu ja haluaisin heti kiittää erinomaisesta palvelusta! Ystävälliset ja ripeät tyypit teillä hommissa, palvelua voi todella suositella!
    Riikka V
   • Tuulikki R
    Muutto meni hienosti ja aivan sovitusti. Muuttomiehet olivat todella loistavia, Pakkasta oli 25 astetta mutta valitusta ei kuulunut. Kaikki pysyi ehjänä ja huonekalut laitettiin paikoilleen. Suosittelen lämpimästi!
    Tuulikki R