Suoritettuja muuttoja

Perhe Nurminen päätyi valitsemaan muuttopalvelu Suomen Opiskelijamuutot Oy:n muuttoonsa.

Perusteina valintaan oli muuttopalvelulta saatu edullinen ja kattava tarjous, positiivinen palaute palvelusta ystäväperheeltä sekä nopea ja ammattitaitoinen reagointi asiakkaan tarpeisiin.

Muutto tapahtui Helsingin Suomenlinnasta Ullanlinnaan kolmella muuttomiehellä ja kuorma-autolla.

Muutto alkoi torstai aamulla kello 8.15 Helsingin Katajanokalta hypätessämme huoltolauttaan ja paluumatka alkoi kello 10.40 jolloin kodin irtaimisto ja huonekalut olivat pakattuina huolellisesti ohjeiden mukaisesti muuttoauton tavaratilaan. Purkutyö alkoi reippaaseen tahtiin hieman yli yksitoista ja tavarat oli kannettu varovasti Nurmisten merkkaamille alueille kello 12.10. Muutto oli kokonaisuudessaan ohi kello 12.30 jolloin muuttoauto kurvasi takaisin Opiskelijamuuttojen toimiston pihaan. Muuton kokonaiskestoksi tuli neljä ja puolituntia jolloin kokonaiskustannukseksi tuli 535,5€, josta miinustettiin vielä 5% Facebook tykkäyksen vuoksi.

Nurmiset olivat todella tyytyväisiä palvelumme tasoon ja nuoriin ammattitaitoisiin muuttomiehiin. He tulevat myös jatkossa käyttämään Opiskelijamuuttojen palveluita ja suosittelemaan niitä muille!

Vanha asunto

Helsinki, Suomenlinna

Paritalo / 2krs.

62m2

Uusi asunto

Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo / 2krs.

56m2

Perhe Kemppainen päätyi muuttopalvelu Opiskelijamuuttoihin tarkan kilpailutuksen jälkeen. Kemppaiset olivat lukeneet keskustelupalstoilta positiivista palautetta muuttopalveluistamme, joten he päättivät lähettää tarjouspyynnön Opiskelijamuutoille ja monen muun yrityksen lisäksi.

Kemppaiset valitsivat meidät kilpailukykyisten hintojen ja toimivan asiakaspalvelun takia. Aate nuorten työllistämisestä oli myös osatekijä Opiskelijamuuttoihin päätymisestä.

Muutto tapahtui Helsingin Töölöstä Suutarilaan. Opiskelijamuutot toimittivat tarvittavan määrän muuttolaatikoita ja pakkausmateriaaleja hyvissä ajoin ennen muuttoa, jotta pakkaaminen ei jäisi viime tinkaan.

Muutto starttasi sitten maanantaiaamuna kello 9.00 Töölöstä ja 10.30 tavarat olivat pakattuna muuttoautoon. Tavarat oli pakattu esimerkillisesti Opiskelijamuuttojen ohjeiden mukaan, joten lastaaminen sujui joutuisasti kolmen miehen voimin. Suutarilassa tavarat oli purettuna asuntoon omille paikoilleen 12 maissa. Muuttoauto palasi Herttoniemen varikolle noin kello 12.30, joten muuton kokonaiskestoksi tuli neljä tuntia ja muuton kustannukseksi tuli 476 euroa. Muuttolaatikot noudettiin uudesta asunnosta sovitusti viikon päästä seuraavana maanantaina.

Kemppaiset olivat todella tyytyväisiä palvelumme tasoon ja nuoriin reippaisiin muuttomiehiin. He käyttävät jatkossa varmasti Opiskelijamuuttojen palveluita jos muutolle tulee vielä tarvetta!

Vanha asunto

Helsinki, Töölö

Kerrostalo / 3krs.

55m2

Uusi asunto

Helsinki, Suutarila

Kerrostalo / 1krs.

60m2

Ensimmäistä yliopistovuottansa aloittava Karlsson valitsi Suomen Opiskelijamuutot Oy:n muuttoonsa apuun Espoosta Turkuun. Vinkin nuoria ja opiskelijoita työllistävästä yrityksestä hän oli saanut ystävältään, joka oli taannoin muuttanut myös kauttamme. Näin hän päätti lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Karlsson perusteli valintaansa sillä, että hinta oli sopivan edullinen tulevalle opiskelijalle ja aikataulusta voitiin sopia todella joustavasti. Iso plussa oli myös se, että kuljetuskin järjestyi ilmaiseksi muuttoauton kyydissä, pojatkin olivat kuulemma vielä hyvin mukavia.

Muutto toteutui Espoon Matinkylästä Turkuun.

Urakka alkoi, kun Karlsson oli saanut viimeisen työvuoronsa pakettiin syyskuisena perjantaina ja pojat saapuivat isolla pakettiautolla Espoon Matinkylään kello 17.00. Miehet toivat mukanaan kymmenen muuttolaatikkoa ja pakkausmateriaaleja irtaimiston pakkausta ja huonekalujen suojausta varten. Yhteisen pakkauksen jälkeen tavarat kannettiin autoon ja pakattiin, matka kohti Turkua alkoi kellonlyömällä 18.05.

Muuttokuorma miehineen ja naisineen saapui Turkuun kello kahdeksan pintaan, jolloin auton purkaminen alkoi. Huonekalut ja irtaimisto oli kannettu asuntoon omille paikoilleen ja laatikot olivat purettu tavaroistaan ja kannettu takaisin autoon kello 20.45 milloin myös kotimatka alkoi. Miehet saapuivat varikolle takaisin hieman ennen kello yhtätoista ja muutto oli pulkassa. Hinnaksi toteutui 450€, joka oli sovittu urakkahinnaksi.

Karlsson oli todella tyytyväinen muuttonsa laatuun ja asiakaspalveluntasoon. Karlsson totesi vielä myöhemmin ettei hänen ystävänsä suositus Suomen parhaasta muuttofirmasta Suomen Opiskelijamuutoista ollut täysin tuulesta temmattu! Myös opiskelujen päätyttyä hän lupasi tilata muuton taas meiltä.

Vanha asunto

Espoo, Matinkylä

Kerrostalo / 2krs.

35,5m2

Uusi asunto

Turku

Kerrostalo / 2krs.

Soluasunto

Asiakaspalautteita muuttopalvelusta

 • Maria S
  EI OLISI VOINUT PAREMMIN SUJUA!!! Pojat hoitivat työnsä tehokkaasti ja antoivat hyviä ohjeita sekä neuvoivat, mitä tehdä todella ystävällisesti! Jos on mahdollista saada samat nuoret miehet seuraavaan muuttoon tammikuun lopussa, olisi kiva mutta uskon että muutkin ovat hyviä…varaan tammikuun muuton, heti kun tiedän päivän. KIITOS VIELÄ KERRAN!
  Maria S
 • Minna H
  Kiitos mukavasta muutosta! Muutto on aika kuluttavaa. On kiva, kun on hyvä kokemus muuttofirman kanssa, asiat sujuu hyvin ja muuttomiehet ovat mukavia.
  Minna H
 • Anna K
  Haluaisin kiittää hyvästä palvelusta tänään, koko toimistomme oli todella tytyväisiä palveluunne. Muuttomiehet olivat reippaita ja ahkeria. Tulemme suosittelemaan teitä tutuille tulevaisuudessa!
  Anna K
 • Pekka S
  Opiskelijamuutot hoitivat maanantaina muuttomme Agricolankadulta Helsingistä Ratavallintielle Espooseen. Kaksi kaveria saapuivat täsmälleen ajoissa ja aloittivat homman heti. Koko työ oli todella tehokasta eikä siinä taukoja pidelty ja tavarat saapuivat ehjinä perille.
  Pekka S
 • Pirita
  Kiitos taas kerran mahtavasti sujuneesta muutosta! Olemme muuttaneet nyt kahdesti kahden vuoden sisään ja molemmat muutot ovat menneet täysin putkeen. Jatkossakin suosittelen Opiskelijamuutot.fi kun jollakulla on tarvetta muuttopalvelulle 🙂
  Pirita
 • Päivi H
  Kiitos ammattitaitoisesta, ripeästä ja hyvästä asiakaspalvelusta muuton aikana!
  Päivi H
 • Anna T
  Kiitos hienosti sujuneesta muutosta! Kohteliaita, asiansa osaavia ja tehokkaita muuttomiehiä
  Anna T
 • Kikka C
  SUURI KIITOS ja ten points hienosti hoidetusta muutostani mukaville, ripeille ja hommansa osaaville kundeille. Siinä ei kauvaa nokka tuhissu ku kaikki oli ns. ”reilassa”
  Kikka C
 • Erja P
  Kiitos erinomaisesta muuttoavusta, 10 +++ teille
  Erja P
 • Pia S
  Kiitos ripeästä muutosta ti 29.7.!! Jo toisen kerran palveluita käyttäneenä hehkutan teitä muille!
  Pia S
 • Muusa K
  Kuten jo omalle seinälleni kirjoitinkin, oltiin taas tosi tyytyväisiä teidän palveluunne! Opiskelijamuutoille siis taas kerran täydet pisteet, reippaita nuoria miehiä oli kantamassa, kiitos ja kumarrus!
  Muusa K
 • Ari M
  Asiakaspalvelu oli todella huipussa koko palvelun ajan, ensimmäisestä puhelusta laskutukseen asti. Ei voi muutakun suositella, muutto ei eläessäni ole mennyt näin hienosti kun tänään!
  Ari M
 • Joonas R
  Opiskelijamuutoille yksi tyytyväinen asiakas lisää, suosittelen teitä varmasti myös ystävilleni!
  Joonas R
 • Heidi Y
  Supersuuret kiitokset vielä muuttoavusta jonka sain teidän ripeiltä herrasmiehiltä 1.9. Muutto Helsingistä Tampereelle meni kivuttomasti, uskomattoman nopeasti ja eikä hintakaan päätä huimannut ? hyvää syksyn jatkoa koko poppoolle!
  Heidi Y
 • Tiina L
  Meillä oli eilen teiltä neljä reipasta nuorukaista hoitamassa perheemme muuton Järvenpäästä Porvooseen. Olimme tosi tyytyväisiä! Pojat tekivät mukavalla meiningillä koko päivän täysillä hommia, eivätkä valittaneet mistään ja kohteliaasti kiittivät tarjoilusta, joka ei kovin kummallista valitettavasti kaiken kiireen keskellä ollut. Kiitos hyvästä palvelusta ja valtavan muuttosttressin helpottamisesta!
  Tiina L
 • Riikka V
  Muutto on hoidettu ja haluaisin heti kiittää erinomaisesta palvelusta! Ystävälliset ja ripeät tyypit teillä hommissa, palvelua voi todella suositella!
  Riikka V
 • Tuulikki R
  Muutto meni hienosti ja aivan sovitusti. Muuttomiehet olivat todella loistavia, Pakkasta oli 25 astetta mutta valitusta ei kuulunut. Kaikki pysyi ehjänä ja huonekalut laitettiin paikoilleen. Suosittelen lämpimästi!
  Tuulikki R