Muuttolaatikoiden toimitusehdot

Muuttolaatikoiden toimitusehdot

Muuttolaatikoiden toimituksesta peritään sivuilla mainitsema tomitusmaksu ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.

Asiakas on vastuussa muuttolaatikoista siitä hetkestä alkaen, kun ne hänelle toimitetaan. Puuttuvista, vaurioituneista ja rikkoutuneista muuttolaatikoista veloitetaan 20€+alv per laatikko.

Vuokra-aika lasketaan päivästä, jolloin laatikot on toimitettu päivään, jolloin laatikot haetaan. Minimiveloitus on 7 päivää.

Jos asiakas ei ole tyytyväinen toimitettuihin muuttolaatikoihin, pitää asiakkaan ottaa yhteyttä mitä pikimmiten, tai jos jokin/jotkin toimitetuista laatikoista on jo valmiiksi rikkoutunut, on siitä ilmoitettava 1 vuorokauden sisällä toimituksesta.

Jos asiakas huomaa muuton jälkeen, että laatikoissa on vaurioita tai niitä puuttuu, tulee hänen ilmoittaa siitä.

Laatikoita ei saa käyttää niitä turmelevien tavaroiden tai aineiden kuljetukseen tai säilyttämiseen, kuten laastit, maalit, öljyt tai muut vastaavat aineet.

Muuttolaatikoita saa korjata ainoastaan Suomen Opiskelijamuutot Oy

Vuokraajalla ei ole oikeutta ilman Suomen Opiskelijamuutot Oy:n lupaa luovuttaa muuttolaatikoita tai muita vuokrattavia tuotteita kolmannelle osapuolelle.

Mikäli vuokrattuja muuttolaatikoita tai muita vuokrattuja tuotteita ei ole palautettu vuokranantajalle 20 päivän kuluessa sopimuksen purkautumisesta, vuokraajan on suoritettava palauttamattomista tuotteista 20€+alv per muuttolaatikko, ja muista tuotteista uushankintahinta + aiheutuneet vahingot ja kulut.

 

Kuljetusmaksut

Vyöhyke 115€/ajokerta(Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen)
Vyöhyke 220€/ajokerta(Kerava, Klaukkala, Veikkola, Söderkulla)
Vyöhyke 325€/ajokerta(Järvenpää, Nurmijärvi KK, Kirkkonummi, Nikkilä)
Muut alueet(Hinta sopimuksen mukaan)

Asiakaspalautteita

 • Maria S
  EI OLISI VOINUT PAREMMIN SUJUA!!! Pojat hoitivat työnsä tehokkaasti ja antoivat hyviä ohjeita sekä neuvoivat, mitä tehdä todella ystävällisesti! Jos on mahdollista saada samat nuoret miehet seuraavaan muuttoon tammikuun lopussa, olisi kiva mutta uskon että muutkin ovat hyviä…varaan tammikuun muuton, heti kun tiedän päivän. KIITOS VIELÄ KERRAN!
  Maria S
 • Minna H
  Kiitos mukavasta muutosta! Muutto on aika kuluttavaa. On kiva, kun on hyvä kokemus muuttofirman kanssa, asiat sujuu hyvin ja muuttomiehet ovat mukavia.
  Minna H
 • Anna K
  Haluaisin kiittää hyvästä palvelusta tänään, koko toimistomme oli todella tytyväisiä palveluunne. Muuttomiehet olivat reippaita ja ahkeria. Tulemme suosittelemaan teitä tutuille tulevaisuudessa!
  Anna K
 • Pekka S
  Opiskelijamuutot hoitivat maanantaina muuttomme Agricolankadulta Helsingistä Ratavallintielle Espooseen. Kaksi kaveria saapuivat täsmälleen ajoissa ja aloittivat homman heti. Koko työ oli todella tehokasta eikä siinä taukoja pidelty ja tavarat saapuivat ehjinä perille.
  Pekka S
 • Pirita
  Kiitos taas kerran mahtavasti sujuneesta muutosta! Olemme muuttaneet nyt kahdesti kahden vuoden sisään ja molemmat muutot ovat menneet täysin putkeen. Jatkossakin suosittelen Opiskelijamuutot.fi kun jollakulla on tarvetta muuttopalvelulle 🙂
  Pirita
 • Päivi H
  Kiitos ammattitaitoisesta, ripeästä ja hyvästä asiakaspalvelusta muuton aikana!
  Päivi H
 • Anna T
  Kiitos hienosti sujuneesta muutosta! Kohteliaita, asiansa osaavia ja tehokkaita muuttomiehiä
  Anna T
 • Kikka C
  SUURI KIITOS ja ten points hienosti hoidetusta muutostani mukaville, ripeille ja hommansa osaaville kundeille. Siinä ei kauvaa nokka tuhissu ku kaikki oli ns. ”reilassa”
  Kikka C
 • Erja P
  Kiitos erinomaisesta muuttoavusta, 10 +++ teille
  Erja P
 • Pia S
  Kiitos ripeästä muutosta ti 29.7.!! Jo toisen kerran palveluita käyttäneenä hehkutan teitä muille!
  Pia S
 • Muusa K
  Kuten jo omalle seinälleni kirjoitinkin, oltiin taas tosi tyytyväisiä teidän palveluunne! Opiskelijamuutoille siis taas kerran täydet pisteet, reippaita nuoria miehiä oli kantamassa, kiitos ja kumarrus!
  Muusa K
 • Ari M
  Asiakaspalvelu oli todella huipussa koko palvelun ajan, ensimmäisestä puhelusta laskutukseen asti. Ei voi muutakun suositella, muutto ei eläessäni ole mennyt näin hienosti kun tänään!
  Ari M
 • Joonas R
  Opiskelijamuutoille yksi tyytyväinen asiakas lisää, suosittelen teitä varmasti myös ystävilleni!
  Joonas R
 • Heidi Y
  Supersuuret kiitokset vielä muuttoavusta jonka sain teidän ripeiltä herrasmiehiltä 1.9. Muutto Helsingistä Tampereelle meni kivuttomasti, uskomattoman nopeasti ja eikä hintakaan päätä huimannut ? hyvää syksyn jatkoa koko poppoolle!
  Heidi Y
 • Tiina L
  Meillä oli eilen teiltä neljä reipasta nuorukaista hoitamassa perheemme muuton Järvenpäästä Porvooseen. Olimme tosi tyytyväisiä! Pojat tekivät mukavalla meiningillä koko päivän täysillä hommia, eivätkä valittaneet mistään ja kohteliaasti kiittivät tarjoilusta, joka ei kovin kummallista valitettavasti kaiken kiireen keskellä ollut. Kiitos hyvästä palvelusta ja valtavan muuttosttressin helpottamisesta!
  Tiina L
 • Riikka V
  Muutto on hoidettu ja haluaisin heti kiittää erinomaisesta palvelusta! Ystävälliset ja ripeät tyypit teillä hommissa, palvelua voi todella suositella!
  Riikka V
 • Tuulikki R
  Muutto meni hienosti ja aivan sovitusti. Muuttomiehet olivat todella loistavia, Pakkasta oli 25 astetta mutta valitusta ei kuulunut. Kaikki pysyi ehjänä ja huonekalut laitettiin paikoilleen. Suosittelen lämpimästi!
  Tuulikki R