Muutto paikkakunnalta toiselle?

Muuttopalvelut paikkakunnalta toiselle

Suoritamme myös muuttoja paikkakuntien välillä. Joten jos olet muuttamassa esim. Helsingistä Tampereelle tai toisinpäin, tämä onnistuu myös vaivattomasti kauttamme. Voimme suorittaa muutot tuntitaksalla tai urakkahinnoitelulla, kumpi vain sopii teille paremmin. Kysy helposti tarjous muutollesi tarjouspyyntökaavakkeen kautta!

Ota pitkän matkan muuttopalvelu kauttamme ja unohda edestakaisin ajot henkilöautolla tai vuokra-autolla, tämä säästää hermoja, vaivaa ja aikaa. Me hoidamme koko muuton kunnon muuttoautolla, tarvittavalla miehistöllä ja oikeilla välineillä jotta sinun ei tarvitse stressata. Pidemmän matkan muutot ovat luonnollisesti hieman hintavampia kuin esim. pääkaupunkiseudun sisäiset muutot, mutta tällä palvelulla saa rahalle vastinetta ja säästää omaa vaivaa huomattavasti.

Esimerkkihintoja pidemmän matkan muuttopalvelulle:

Kaikki muutot sisältävät tarvittavan määrän muuttomiehiä, suojavilttejä,  sidontaliinoja, ison pakettiauton tai pienkuorma-auton ja nokkakärryt.

HELSINKI

two-way

TURKU

alk. 590€

HELSINKI

two-way

TAMPERE

alk. 590€

HELSINKI

two-way

JYVÄSKYLÄ

alk. 850€

HELSINKI

two-way

LAPPEENRANTA

alk. 850€

Muutto voi olla esimerkiksi joko Helsingistä Turkuun tai Turusta Helsinkiin. Teemme myös muuttoja muille paikkakunnille mitä tässä esimerkkihinastossa ei ole mainittu.

Muuttajan säästövinkki

Saatko hankittua omaa kantoapua? Jos saat hankittua omaa kantoapua molempiin kohteisiin voit ottaa myös kauttamme ainoastaan tilavan muuttoauton ja kuljettajan (osallistuu myös kantamiseen), jolloin säästät kustannuksissa huomattavasti.

Asiakaspalautteita muuttopalvelusta

 • Maria S
  EI OLISI VOINUT PAREMMIN SUJUA!!! Pojat hoitivat työnsä tehokkaasti ja antoivat hyviä ohjeita sekä neuvoivat, mitä tehdä todella ystävällisesti! Jos on mahdollista saada samat nuoret miehet seuraavaan muuttoon tammikuun lopussa, olisi kiva mutta uskon että muutkin ovat hyviä…varaan tammikuun muuton, heti kun tiedän päivän. KIITOS VIELÄ KERRAN!
  Maria S
 • Minna H
  Kiitos mukavasta muutosta! Muutto on aika kuluttavaa. On kiva, kun on hyvä kokemus muuttofirman kanssa, asiat sujuu hyvin ja muuttomiehet ovat mukavia.
  Minna H
 • Anna K
  Haluaisin kiittää hyvästä palvelusta tänään, koko toimistomme oli todella tytyväisiä palveluunne. Muuttomiehet olivat reippaita ja ahkeria. Tulemme suosittelemaan teitä tutuille tulevaisuudessa!
  Anna K
 • Pekka S
  Opiskelijamuutot hoitivat maanantaina muuttomme Agricolankadulta Helsingistä Ratavallintielle Espooseen. Kaksi kaveria saapuivat täsmälleen ajoissa ja aloittivat homman heti. Koko työ oli todella tehokasta eikä siinä taukoja pidelty ja tavarat saapuivat ehjinä perille.
  Pekka S
 • Pirita
  Kiitos taas kerran mahtavasti sujuneesta muutosta! Olemme muuttaneet nyt kahdesti kahden vuoden sisään ja molemmat muutot ovat menneet täysin putkeen. Jatkossakin suosittelen Opiskelijamuutot.fi kun jollakulla on tarvetta muuttopalvelulle 🙂
  Pirita
 • Päivi H
  Kiitos ammattitaitoisesta, ripeästä ja hyvästä asiakaspalvelusta muuton aikana!
  Päivi H
 • Anna T
  Kiitos hienosti sujuneesta muutosta! Kohteliaita, asiansa osaavia ja tehokkaita muuttomiehiä
  Anna T
 • Kikka C
  SUURI KIITOS ja ten points hienosti hoidetusta muutostani mukaville, ripeille ja hommansa osaaville kundeille. Siinä ei kauvaa nokka tuhissu ku kaikki oli ns. ”reilassa”
  Kikka C
 • Erja P
  Kiitos erinomaisesta muuttoavusta, 10 +++ teille
  Erja P
 • Pia S
  Kiitos ripeästä muutosta ti 29.7.!! Jo toisen kerran palveluita käyttäneenä hehkutan teitä muille!
  Pia S
 • Muusa K
  Kuten jo omalle seinälleni kirjoitinkin, oltiin taas tosi tyytyväisiä teidän palveluunne! Opiskelijamuutoille siis taas kerran täydet pisteet, reippaita nuoria miehiä oli kantamassa, kiitos ja kumarrus!
  Muusa K
 • Ari M
  Asiakaspalvelu oli todella huipussa koko palvelun ajan, ensimmäisestä puhelusta laskutukseen asti. Ei voi muutakun suositella, muutto ei eläessäni ole mennyt näin hienosti kun tänään!
  Ari M
 • Joonas R
  Opiskelijamuutoille yksi tyytyväinen asiakas lisää, suosittelen teitä varmasti myös ystävilleni!
  Joonas R
 • Heidi Y
  Supersuuret kiitokset vielä muuttoavusta jonka sain teidän ripeiltä herrasmiehiltä 1.9. Muutto Helsingistä Tampereelle meni kivuttomasti, uskomattoman nopeasti ja eikä hintakaan päätä huimannut ? hyvää syksyn jatkoa koko poppoolle!
  Heidi Y
 • Tiina L
  Meillä oli eilen teiltä neljä reipasta nuorukaista hoitamassa perheemme muuton Järvenpäästä Porvooseen. Olimme tosi tyytyväisiä! Pojat tekivät mukavalla meiningillä koko päivän täysillä hommia, eivätkä valittaneet mistään ja kohteliaasti kiittivät tarjoilusta, joka ei kovin kummallista valitettavasti kaiken kiireen keskellä ollut. Kiitos hyvästä palvelusta ja valtavan muuttosttressin helpottamisesta!
  Tiina L
 • Riikka V
  Muutto on hoidettu ja haluaisin heti kiittää erinomaisesta palvelusta! Ystävälliset ja ripeät tyypit teillä hommissa, palvelua voi todella suositella!
  Riikka V
 • Tuulikki R
  Muutto meni hienosti ja aivan sovitusti. Muuttomiehet olivat todella loistavia, Pakkasta oli 25 astetta mutta valitusta ei kuulunut. Kaikki pysyi ehjänä ja huonekalut laitettiin paikoilleen. Suosittelen lämpimästi!
  Tuulikki R