Muuttaminen lapsien kanssa:

Tiedämme, että muuttaminen on stressaavaa. Voit kuitenkin moninkertaistaa tuon stressitason, jos aiot muuttaa lasten kanssa. Muutitpa sitten toiselle puolelle maata, viereiseen kaupunkiin, avioeron jälkeen tai sylivauvan kanssa valmistaudu korkeaan stressitasoon.

Vaikka on olemassa monia epämiellyttäviä tilanteita, usein muuttaminen on positiivinen kokemus. Muista luoda muutosta koko perheen yhteinen hauska kokemus ottamalla lapset mukaan muuttotoimiin.

Toisinaan lapset jättävät muutossa ainoan paikan, jota he ovat koskaan kutsuneet kodiksi, joten positiivinen muuttokokemus helpottaa kaikkia osallisia.

Suomen Opiskelijamuutot Oy:n -muuttajia kannustetaan tapaamaan lapset heidän tasollansa. Kun lapsi tuntee olonsa mukavaksi vieraiden ihmisten, jotka aikovat kuljettaa hänen rakkaat tavaransa, kanssa, on lapsen helpompi lähteä mukaan tähän seikkailuun nimeltä muutto.

Viisi vinkkiä lapsen kanssa muuttamiseen:

1) Painota muutoksen hyviä puolia ja tee muuttamisesta suuri seikkailu. Suunnittele hauskaa tekemistä muuton valmistumisen kunniaksi. Laita lastesi lempi ruokaa tai osta uusi huonekalu, josta he pitävät. Esimerkiksi säkkituoli, sisäteltta tai hauska sarjakuvahahmo-koriste uuden huoneen seinälle.

2) Suunnittele etukäteen ja poista pelottava tuntematon tulevaisuus. Puhu muutosta päivittäin ja erityisesti tee näin muuton lähestyessä. Huomioi lastesi huolet ja käsittele ne etukäteen.

3) Pakkaa lempilelut ja muut rakkaat tavarat käsimatkatavaroihin, että ne eivät koskaan poistu lapsesi viereltä. Omien tavaroiden lähellä pitäminen antaa lapselle turvaa ja vähentää hätääntymistä.

4) Esittele lapsesi muuttajille muuttopäivänä. Muuttajamme tulevat toimeen lemmikkien sekä lasten kanssa ja olemme saaneet paljon hyvää palautetta muuttomiehistä, jotka tekevät kaikkensa asiakkaidemme rakkaiden hyväksi. Vaikka muuttaminen saattaakin olla stressaavaa, ammattimaiset muuttajat tietävät olevansa paikalla auttamassa kaikin mahdollisin tavoin.

5) Käytä hyväksesi kaikki mahdollisuudet, joissa lapsi voi osallistua muuttoon. Useimmat lapset haluavat olla avuksi muutossa. Pidä huolta, että lapsesi erityinen työ on turvallinen ja palkitseva, mutta pitää heidät poissa muuton tieltä.

Jos sinä ja valitsemasi muuttajat seuraatte näitä vinkkejä lasten kanssa muuttaessa, ympäristön vaihdoksesta tulee unohtumaton kokemus.

Vanhusten kanssa muuttaminen

Noin puolet tehdyistä muutoista on yli 50-vuotiaille ihmisille. Tämän määrän on uskottu kasvavan entisestään tulevina vuosina, kun suuret ikäluokat vanhenevat. Vanhuksille kaikki muutot ovat stressaavia ja yritämmekin pitää tämän mielessä pitämällä muuttoapumme yksinkertaisena ja tehokkaana.

Erikoistunut muuttoihin erikokoisten kohteiden välillä

Olemme ammattilaisia muuttostressin hallinnassa, myös kun kyseessä on muutto 30-vuotisesta kodista vanhainkotiin. Ystävällinen ja kohtelias tiimimme tarjoaa yksityisten tarpeiden mukaan suunnitellun positiivisen muuttokokemuksen vanhukselle.

Voit olla huoletta, koska vakuutetut ja koulutetut muuttajamme tekevät työn siisteillä muuttoautoilla ja muilla ammattimaisilla muuttovälineillä. Olipa sitten kyse muutosta tien päähän tai toiselle puolelle maata me hoidamme kaiken. Suomen Opiskelijamuutot Oy tarjoaa myös pakkaus- ja purkupalvelun, joten sinun täytyy vain muuttaa itsesi.

Anna meidän auttaa pakkaus- ja purkustressin kanssa

Monissa vanhusten muuttotilanteissa ammattitaitoisesta pakkaus- ja purkuavusta on paljon apua. Tällaisessa tilanteessa kannattaa kääntyä Suomen Opiskelijamuutot Oy:n muuttofirman pakkaus- ja purkutiimin puoleen.

Halusitpa sitten apua vanhemmillesi, jotka ovat muuttamassa vanhainkotiin, tai itsellesi omassa muutossasi, ammattitaitoiset muuttajamme ovat valmiita auttamaan niin paljon tai vähän kuin apua tarvitset. Me tarjoamme sinulle yksilöllistä tarpeisiisi sopivaa muutto-, pakkaus- ja purkuapua.

Hoidamme työmme kaikissa tilanteissa

Ymmärrämme, että monet vanhukset tarvitsevat uniikkia huolenpitoa. Useat vanhemmista asiakkaistamme kärsivät surusta, joka aiheutuu pitkäaikaisen oman kodin jättämisestä, rakastettujen tavaroiden hukkumisen pelosta tai tuntemattoman tilanteen aiheuttamasta ahdistuksesta.

Suomen Opiskelijamuutot Oy on kokenut muuttofirma, joka osaa hoitaa hankalatkin muutot ja on erikoistunut arkaluontoisiin ja tunteellisiin muuttoihin. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi: pakkaus- ja muuttoavun tarjoaminen aikuisille lapsille, jotka haluavat auttaa vanhempiaan muuttamaan suuresta kodista pienempään, mökkikalusteiden siirtäminen ensisijaiseen kotiin tai tavaroiden muuttaminen ja varastointi talon remontin ajaksi.