Muuttopalvelut paikkakunnalta toiselle

Suoritamme myös  muuttoja paikkakuntien välillä. Joten jos olet muuttamassa esim. Helsingistä Tampereelle tai toisinpäin, tämä onnistuu myös vaivattomasti kauttamme. Voimme suorittaa muutot tuntitaksalla tai urakkahinnoitelulla, kumpi vain sopii teille paremmin. Kysy helposti tarjous muutollesi tarjouspyyntökaavakkeen kautta!

Ota pitkän matkan muuttopalvelu kauttamme ja unohda edestakaisin ajot henkilöautolla tai vuokra-autolla, tämä säästää hermoja, vaivaa ja aikaa. Me hoidamme koko muuton kunnon muuttoautolla, tarvittavalla miehistöllä ja oikeilla välineillä jotta sinun ei tarvitse stressata. Pidemmän matkan muutot ovat luonnollisesti hieman hintavampia kuin esim. pääkaupunkiseudun sisäiset muutot, mutta tällä palvelulla saa rahalle vastinetta ja säästää omaa vaivaa huomattavasti.

 

Esimerkkihintoja pidemmän matkan muuttopalvelulle:

 

Helsinki <- >Turku alk. 590€
Helsinki <-> Tampere alk. 590€
Helsinki <-> Jyväskylä alk. 850€
Helsinki <-> Lappeenranta alk. 850€

Muutto voi olla esimerkiksi joko Helsingistä Turkuun tai Turusta Helsinkiin. Teemme myös muuttoja muille paikkakunnille mitä tässä esimerkkihinastossa ei ole mainittu.

 

Muuttajan säästövinkki

Saatko hankittua omaa kantoapua? Jos saat hankittua omaa kantoapua molempiin kohteisiin voit ottaa myös kauttamme ainoastaan tilavan muuttoauton ja kuljettajan (osallistuu myös kantamiseen), jolloin säästät kustannuksissa huomattavasti.

 

 

Katso AsiakaspalautteetKatso Esimerkkimuuttotoimitusehdot

 

Pyydä tarjous muutollesi tarjouspyyntölomakkeella tai puhelimitse numerosta 010 567 0280