Muutto case – Perhe Nurminen

Perhe Nurminen päätyi valitsemaan muuttopalvelu Suomen Opiskelijamuutot Oy:n muuttoonsa.

Perusteina valintaan oli muuttopalvelulta saatu edullinen ja kattava tarjous, positiivinen palaute palvelusta ystäväperheeltä sekä nopea ja ammattitaitoinen reagointi asiakkaan tarpeisiin.

Muutto tapahtui Helsingin Suomenlinnasta Ullanlinnaan kolmella muuttomiehellä ja kuorma-autolla.

Muutto alkoi torstai aamulla kello 8.15 Helsingin Katajanokalta hypätessämme huoltolauttaan ja paluumatka alkoi kello 10.40 jolloin kodin irtaimisto ja huonekalut olivat pakattuina huolellisesti ohjeiden mukaisesti muuttoauton tavaratilaan. Purkutyö alkoi reippaaseen tahtiin hieman yli yksitoista ja tavarat oli kannettu varovasti Nurmisten merkkaamille alueille kello 12.10. Muutto oli kokonaisuudessaan ohi kello 12.30 jolloin muuttoauto kurvasi takaisin Opiskelijamuuttojen toimiston pihaan. Muuton kokonaiskestoksi tuli neljä ja puolituntia jolloin kokonaiskustannukseksi tuli 535,5€, josta miinustettiin vielä 5% Facebook tykkäyksen vuoksi.

Nurmiset olivat todella tyytyväisiä palvelumme tasoon ja nuoriin ammattitaitoisiin muuttomiehiin. He tulevat myös jatkossa käyttämään Opiskelijamuuttojen palveluita ja suosittelemaan niitä muille!

Muutto casen tiedot:

Vanha asunto

Helsinki, Suomenlinna

Paritalo / 2krs.

62m2Muuttomies

__

Uusi asunto

Helsinki, Ullanlinna

Kerrostalo / 2krs.

56m2

 

 

 

Pyydä tarjous muutollesi tarjouspyyntölomakkeella tai puhelimitse numerosta 010 567 0280