Muutto case – Perhe Karlsson

Ensimmäistä yliopistovuottansa aloittava Karlsson valitsi Suomen Opiskelijamuutot Oy:n muuttoonsa apuun Espoosta Turkuun. Vinkin nuoria ja opiskelijoita työllistävästä yrityksestä hän oli saanut ystävältään, joka oli taannoin muuttanut myös kauttamme. Näin hän päätti lähettää tarjouspyynnön verkkosivujemme kautta.

Karlsson perusteli valintaansa sillä, että hinta oli sopivan edullinen tulevalle opiskelijalle ja aikataulusta voitiin sopia todella joustavasti. Iso plussa oli myös se, että kuljetuskin järjestyi ilmaiseksi muuttoauton kyydissä, pojatkin olivat kuulemma vielä hyvin mukavia.

Muutto toteutui Espoon Matinkylästä Turkuun.

Urakka alkoi, kun Karlsson oli saanut viimeisen työvuoronsa pakettiin syyskuisena perjantaina ja pojat saapuivat isolla pakettiautolla Espoon Matinkylään kello 17.00. Miehet toivat mukanaan kymmenen muuttolaatikkoa ja pakkausmateriaaleja irtaimiston pakkausta ja huonekalujen suojausta varten. Yhteisen pakkauksen jälkeen tavarat kannettiin autoon ja pakattiin, matka kohti Turkua alkoi kellonlyömällä 18.05.

Muuttokuorma miehineen ja naisineen saapui Turkuun kello kahdeksan pintaan, jolloin auton purkaminen alkoi. Huonekalut ja irtaimisto oli kannettu asuntoon omille paikoilleen ja laatikot olivat purettu tavaroistaan ja kannettu takaisin autoon kello 20.45 milloin myös kotimatka alkoi. Miehet saapuivat varikolle takaisin hieman ennen kello yhtätoista ja muutto oli pulkassa. Hinnaksi toteutui 450€, joka oli sovittu urakkahinnaksi.

Karlsson oli todella tyytyväinen muuttonsa laatuun ja asiakaspalveluntasoon. Karlsson totesi vielä myöhemmin ettei hänen ystävänsä suositus Suomen parhaasta muuttofirmasta Suomen Opiskelijamuutoista ollut täysin tuulesta temmattu! Myös opiskelujen päätyttyä hän lupasi tilata muuton taas meiltä.

Muutto casen tiedot:

Vanha asunto

Espoo, Matinkylä

Kerrostalo / 2krs.

35,5m2Muuttomies

__

Uusi asunto

Turku

Kerrostalo / 2krs.

Soluasunto

 

 

 

Pyydä tarjous muutollesi tarjouspyyntölomakkeella tai puhelimitse numerosta 010 567 0280